Originalios maisto idėjos Jūsų vestuvėms

https://www.easyweddings.com.au/ nuotr.

Maistas iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti kaip pakankamai nereikšminga vestuvių šventės detalė. Ir visgi, realybė yra kiek kitokia – nuo maisto kokybės, pasirinkimo ir originalumo pakankamai nemaža dalimi priklauso tai, kaip vestuvių metu jaustis tiek jaunieji, tiek ir visi kiti jų šventės dalyviai. Ir kai kokybės ir pasirinkimo dydžio faktorius išpildyti yra ganėtinai nesudėtinga, daugelis vestuvių organizatorių susiduria su nemenka problema ieškodami kokybiškos vestuvių idėjos maisto atžvilgiu.

Vieno kąsnio desertai
Taip, vieno kąsnio užkandžiai yra jau ganėtinai banaliu sprendimu tapęs vestuvinio maisto pateikimo būdas. Ir visgi, toks maisto pateikimo būdas vestuvių metu desertams pristatyti yra pritaikomas pakankamai retai. Dėl kokių priežasčių? Atsakyti pakankamai nelengva. Juk nedidelės vienokio ar kitokio pyrago ar kitų desertų tipų porcijos žymiai palengvina desertų valgymą bei suteikia galimybę jais pasimėgauti net ir ypač savo svorį prižiūrinčioms damoms, kas ir yra esminiai tokio desertų pateikimo tipo privalumai.

Jūros gėrybių iešmeliai
Jūros gėrybių iešmeliai – tai savotiškas tokio tipo maisto asorti, pateikiamas jūros gėrybes perveriant nedideliais mediniais iešmeliais, nuo kurių skanauti tokio tipo maistą yra pakankamai nesudėtinga. Ir visgi, lietuviai, panašu, yra pernelyg konservatyvūs, jog ryžtųsi drąsiai ragauti įvairaus tipo tokio tipo gėrybes, dėl ko tokio tipo jūros gėrybių asorti Lietuvoje nėra pernelyg populiarūs. Tai – tiesiog ideali proga nustebinti savo vestuvių svečius, kurie galimai nesitikės tokių užkandžių. O geriausia tai, jog net ir patiems konservatyviausiems žmonėms tokio tipo užkandžių skonis turėtų palikti tiesiog neišdildomą įspūdį, kas gali nudažyti prisiminimus apie maistą vestuvių puotoje visiškai naujomis spalvomis.

Mėsos/žuvies/grybų pyragai
Mėsos/žuvies/grybų pyragai yra ypač populiarūs daugelyje kitų pasaulio valstybių, kuriuose jų gamyba yra virtusi tikrų tikriausiu amatu. Būtent dėl to, ganėtinai keista dėl to, jog Lietuvoje tokio tipo patiekalai nėra populiarūs ne tik vestuvių metu, bet ir kasdienybėje. Tokia situacija neabejotinai vertėtų pasinaudoti, kadangi kokybiškai paruošti tokio tipo pyragai šiuo atveju pasižymės ne tik tiesiog puikiu skoniu, bet ir nustebins šventės dalyviu. Ir bijoti dėl to, jog tokio tipo pyragai gali būti pernelyg sotūs, taip pat nereikėtų – juos galima pateikti ir ne didelėmis porcijomis kaip pagrindinį patiekalą, o mažomis kaip užkandį, kas leis išvengti ir galimo dalies svečių pernelyg ankstyvo persivalgymo.

Komentarų nėra.

Komentuoti

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai publikuojamas.


*